Vybíráme vinylovou podlahu

Konečně jsme se dostali do podlahového studia a vybrali si! Původně jsme v ceně domu měli laminátovou podlahu, ale po špatných zkušenostech jsme se rozhodli pro vinyl.  Natura nám tak odečetla tuto cenu a poslali nás do KPP, abychom si vybrali dle našeho vkusu. Kvůli ceně jsme uvažovali o vinylu v rolích, ale nakonec jsme vybrali dílce se zámkem (to je v případě vinylových podlah asi nejdražší a nejkvalitnější řešení). Podlaha se tak jednoduše položí, dílce se do sebe zacvaknou a v případě poškození se dílec jednoduše vymění. Musíme si tedy koupit alespoň o 5% více dílců, pro případ, že by se už tento dekor neprodával. A víte, co je na tom nejlepší? Právě tato podlaha je teď v akci zlevněná, takže i něco ušetříme a cenový rozdíl vinyl a laminát bude minimální!

 Na internetu jsme původně vybírali mnohem světlejší dekory, ale nakonec se nám zalíbil právě tento. (a co je nejdůležitější- shodli jsme se na něm téměř okamžitě oba a ani jsme se moc nepohádali haha) Myslím, že s ním interiér bude působit útulně, nebudou na něm vidět případné nečistoty a má v sobě jak šedé, tak i béžové odstíny. Doufám, že se pak k němu budou lépe ladit další dřevěné dekory. Zrovna včera jsme k tomu vybírali i dveře (zatím jen na internetu), ale jak jinak, chce to prostě vidět naživo. Takže naše další kroky povedou do Solo Door...
A jak se vám líbí podlaha, kterou jsme zvolili?




takhle vypadá dílec položený na zemi u okna na denním světle.

Komentáře

  1. Barva se mi líbí moc, vypadá to hodně přírodně a myslím, že to bude působit i dost útulně. M
    y jsme byt kupovali již s hotovou podlahou po předchozích majitelích a je sice ze dřeva a je krásná, ale hodně tmavě hnědá a je na ní vidět každé smítko, takže nedělám pomalu nic jiného, než že běhám po bytě s vysavačem a těším se, až se jednou budeme stěhovat, že si nechám udělat světlou podlahu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík, my plánujeme robota na vysávání a vytírání :D tmavou jsme mívali taky, hrůza děs údržba, stejně tak třeba bílá dlažba v koupelně.

      Vymazat
    2. já měla vybranou tuhle http://www.meister-podlahy.cz/sortiment/podlahy-silenttouch-dd-75-w432/ ale ta co jste vybrali je stejně hezká a levnější tak do ní půjdeme taky,teď máme tmavě hnědý koberec a to je utrpení:)) Krásný výběr. P.

      Vymazat
  2. Super plocha. Jak šla pokládka? My jsme z toho měli u vinylu asi největší strach, protože jsme nechtěli platit podlaháře a řekli jsme si, že to uděláme sami. Měli jsme vinylovou podlahu od Floorforever a překvapilo nás, jak je to vlastně jednoduché. Mají na to takový click systém, se kterým to jde fakt jedna báseň. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat